Op zoek naar een vuurschaal en BBQ in een? Kies dan voor een vuurschaal samen met statief of driepoot waarmee je authentiek kunt grillen in de tuin.
Zo gebruik je de vuurschaal mutti-functioneel: niet alleen om samen gezellige avonden in de tuin of veranda te zitten met een sfeervol vuurtje, maar ook kun je de vuurschaal dan gebruiken als barbecue en grill.
Steeds meer mensen kiezen voor een vuurschaal BBQ, hiermee combineer je een simpele, ouderwetse vuurschaal met een statief en grillrooster. Daardoor kun je eenvoudig, maar in sfeer de heerlijkste gerechten grillen en klaarmaken in de tuin.

Decovuurkorven.nl heeft een uitgebreid assortiment  vuurschalen samengesteld van diverse materialen zoals RVS en cortenstaal.
Onze vuurschalen zijn ambachtelijk handgemaakt van massief roestvrij ruw staal. Met deze vuurschalen worden gezellige zomerse avonden in de tuin of op het terras een echt hoogtepunt met veel sfeer.

 

Grillen op een vuurschaal BBQ is gewoon lekker makkelijk. Simpelweg de statief of driepoot op de juiste hoogte boven het vuur hangen en grill smakelijk.