Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Decovuurkoven en vertellen je als specialist in vuurkorven, vuurschalen en tuinhaarden graag ons verhaal. Bijvoorbeeld over dat onze producten echt anders zijn en het verschil maken. Of dat het decoratieve design zo bijzonder is dat je bij iedere aanblik elke keer weer versteld staat.
Ons assortiment is namelijk heel origineel met een eigentijdse uitstraling en producten die veelal handgemaakt zijn. Wist je al dat onze producten ook nog eens van de beste kwaliteit zijn? Je betaalt bij Decovuurkorven bovendien nooit teveel, want bij ons vind je nog betaalbare prijzen. Alles bij elkaar genomen, maken wij het onderscheid en is het gewoon fantastisch leuk om bij ons te winkelen.

Maak het extra gezellig en warm in je tuin.

Het is altijd fijn om bij mooi weer in je tuin te zitten. Gezellig kletsen met wat vrienden of familie. Of alleen knus met je partner. Het is dan jammer als het wat frisser is en je naar binnen moet omdat het te koud is. Dat hoeft niet als je een vuurkorf van Decovuurkorven op je terras of in je tuin hebt staan. Dan geniet je nog vele uren van het gezellige samenzijn. Het is aangenaam warm en de warmte combineert natuurlijk prachtig met het sfeervolle vlammenspel.
Je raakt niet uitgekeken op het vlammenspel, want je ziet steeds een ander vuurbeeld. Dat ervaar je eveneens als je een van de tuinhaarden van Decovuurkorven aanzet. Het is dan nog comfortabeler om de hele avond buiten te zitten. Zo zorgen onze vuurschalen vooral voor een sfeervol effect. Je ziet dat er aandacht is besteed aan het design en afwerking. Dat komt omdat de meeste producten met de hand zijn gemaakt. Hierdoor is vrijwel ieder product in ons assortiment ook uniek te noemen. Je haalt dus echt wat origineels in huis of eigenlijk in je tuin als je voor Decovuurkorven design kiest.

Authentieke producten van een hoge kwaliteit.

Ons verhaal gaat nog even verder. Wij zijn natuurlijk niet zomaar begonnen met het samenstellen van een indrukwekkend assortiment. Daar is wel wat tijd aan vooraf gegaan met het zoeken van de ideale partijen om mee samen te werken. Dat doen wij onder meer op lokaal niveau met verschillende leveranciers. De samenwerking is er eveneens als het gaat om ontwerpers en werkplaatsen. Deze partijen staan aan de basis van het succes van Decovuurkorven.
De kracht van dit verhaal is gemakkelijk te verklaren. Door de lokale samenwerking garanderen wij dat er sprake is van authentieke producten. De producten zijn uniek en op ambachtelijke wijze vervaardigd. Bovendien is er sprake van een kleinschalig karakter. Wij zijn graag eerlijk en niet alle producten zijn volledig met de hand gemaakt. Er is soms ook sprake van een machinaal proces. Het is wel zo dat onze werkwijze het mogelijk maakt om maatwerk te bieden. Dat is zeker een bijzondere en onderscheidende service.

Gebruik van duurzame materialen.

Het is misschien niet heel verrassend dat in het verlengde van de ambachtelijke producten er sprake is van duurzaamheid. Wij maken gebruik van duurzame materialen. Bijvoorbeeld van geborsteld staal, cortenstaal en RVS. Kijk maar eens naar de robuuste vuurschalen, vuurkorven en tuinhaarden. De wegwerpmaatschappij heeft daarom geen boodschap aan ons, want wij maken de keuze voor duurzaamheid. Dat zie je terug als je de producten in ons assortiment bekijkt. Heb je het assortiment van Decovuurkorven al eens bekeken? Of ben je nu na ons verhaal daar wel benieuwd naar?

Webshop met originele artikelen.

Om ons verhaal helemaal compleet te maken, nemen wij je graag nog even mee naar onze webshop. Het verhaal is overigens nog niet af. De producten voor in je tuin die gezelligheid en warmte brengen, hebben vaak nog een functie. Het is toch leuk om te weten om een vuurschaal te hebben die geschikt is als BBQ. Je hebt dan alleen nog wel even een BBQ-rooster nodig. Gelukkig hebben wij deze roosters om buiten lekker eten op te bereiden ook in ons assortiment beschikbaar.
Ben je dol op buiten eten koken? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om gelijk een ideale aankoop te doen. Bijvoorbeeld een barbecue grillwagen of wat te denken van een draaibare grill? Het een sluit het ander niet uit. Een gecombineerde aankoop is dus ook altijd mogelijk. Je hebt dan in één keer alles wat je wilt en misschien zelfs nog meer dan je in eerste instantie dacht. Verras je vrienden door hen uit te nodigen voor een gezellig samenzijn in je tuin. Of maak er gewoon een groot feest van met een originele tuinhaard, vuurschaal of met een van onze vuurkorven. De sfeermaker is dan alvast aanwezig en voor de rest komt de gezelligheid vanzelf.

Met het vertellen van ons verhaal willen wij je graag uitnodigen om nader kennis te maken met onze authentieke en originele producten.