Welkom bij Decovuurkorven.nl, de specialist in decoratieve design vuurkorven, vuurschalen en tuinhaarden.
Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve, betaalbare, eigentijdse en aansprekende veelal handgemaakte producten.

 • Specialisme

  Wij zijn niet de grootste maar wel de leukste! Wij geloven erin dat wij een bijdrage kunnen leveren aan extra gezelligheid, warmte en plezier. Zowel binnen als buiten. Niet alleen met een goed product. Maar ook met een uitzonderlijk vriendelijke service. Informeel en hulpvaardig.

 • Lokaal.

  Wij werken nauw samen met diverse (lokale) leveranciers, werkplaatsen en ontwerpers. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er authentieke, innovatieve en kwalitatieve goede producten worden ontwikkelt en geproduceerd. Door deze samenwerking met lokale ondernemers weten wij altijd de herkomst van onze producten en iedere producent heeft zijn eigen specialisme.

 • Ambachtelijk.

  Vakmanschap ligt aan de basis van onze producten. Deze worden met veel aandacht, vaardigheid en oog voor detail gemaakt en zijn geïnspireerd op zowel traditionele ambachten als state-of-the-art engineering. Onze unieke producten worden veelal ambachtelijk en kleinschalig gemaakt. Soms machinaal maar veelal ook met de hand. Hierdoor kunnen we makkelijk inspelen op directe klantbehoeftes. En kunnen we vaak maatwerk leveren en bieden dus een bijzondere service in onze webshop.

 • Duurzaam.

  Wij geloven niet in een wegwerp maatschappij. Daarom maken wij robuuste vuurschalen en terrashaarden van duurzaam materiaal zoals RVS, cortenstaal en geborsteld staal. Onze producten moeten lang mee kunnen gaan en het liefst in Nederland of Europa gemaakt zijn.

decovuurkorven