Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Indien je in het weekend of op feestdagen bestelt verzenden wij de eerstvolgende werkdag.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Je bestelling wordt normaliter binnen 3 (a4) werkdagen na verzending door DPD pakketdienst bij je afgeleverd.
Over het algemeen zal de aflevering  tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ben je niet thuis dan wordt de volgende dag je pakket opnieuw aangeboden door DPD. Ben je vervolgens opnieuw niet thuis dan laat DPD een notitie achter en kun je jouw bestelling bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt afhalen.
Tijdens het bezorgen is het transportrisico voor Decovuurkorven.nl

Voor bestellingen tot eur 50,- rekenen wij slechts eur 6,95 verzendkosten, dit bedrag wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.
Alle bestellingen boven de eur 50,- worden gratis geleverd.