EnjoyFires

gofireGoFire is de beste keuze inbouwbrander op de markt als je op zoek bent naar een kwalitatieve brander die betaalbaar is. De inbouwbranders van GoFire worden ontwikkeld in Nederland met de focus op betaalbare prijs en de beste kwaliteit.

Een vuurtafel inbouwbrander bouw je makkelijk zelf in. Ben je een klein beetje handig? Dan zijn de inbouwbranders van GoFire voor jou de oplossing.
Met een losse inbouwbrander maak je van een saaie, standaard tafel een prachtige vuurtafel. Met verschillende losse inbouwbranders, zoals een vierkante inbouwbrander of een ronde en een rechthoekige inbouwbrander, kun je een vuurtafel naar wens maken, zonder in te moeten leveren op ruimte in je tuin of op je terras.
Daarnaast is ook opmerkelijk de demonteerbare bedienpanelen van enkele inbouwbranders uit de collectie. Hiermee kun je het bedieningspaneel op de gewenste plek plaatsen. Je zelfgemaakte vuurtafel is daarmee binnen een handomdraai aan- en uit te zetten.

Bij iedere vuurtafel inbouwbrander zijn nog als extra accessoires verkrijgbaar zoals keramische boomstammetjes of een vuurvaste glazen ombouw.