Op zoek naar een tuinhaard die niet alleen sfeervol is maar waarop ook nog eens gekookt kan worden? Sinds kort zijn de tuinhaarden van het Nederlandse merk BonFeu in het assortiment van Decovuurkorven.nl opgenomen.
Bij BonFeu staat hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Een BonFeu tuinhaard ziet er daarom niet alleen mooi uit, maar is ook vervaardigd van dikker staal dan gebruikelijk. De BonFeu tuinhaard is namelijk vervaardigd van 2-3 mm dik staal en voorzien van een hittebestendige coating. De bodem van de haard is gemaakt van 3 mm dik staal.

Stijlvol en functioneel.

De meeste BonFeu tuinhaarden of terrashaarden hebben  naast een modern uiterlijk ook nog eens de beschikking over een grillrooster. Daarnaast zijn de terrashaarden voorzien van een schoorsteen en een vonkenscherm waardoor je geen geen last zal hebben van rondvliegende vonken. Sfeervol genieten van warmte en koken!

Geschikt voor in uw veranda of overkapping!

Een BonFeu tuinhaard is geschikt om te plaatsen in een overkapping of veranda. Hiervoor zal de rookafvoerpijp van de tuinhaard in de meeste gevallen verlengd moeten worden of voorzien worden van een afvoerpijp kapje. In ons passende assortiment hebben wij speciale pijpen van top kwaliteit. Aangezien niet elke overkapping of veranda dezelfde hoogtemaat heeft, zal de lengte van de rookafvoerpijp per situatie verschillen. Daarom raden wij u aan om via e-mail contact op te nemen, zodat wij je verder kunnen helpen met het bepalen van de juiste hoogte en je tevens voorzien van wat extra tips. Wij helpen je graag!