Sinds kort is het assortiment van CookKing opgenomen in het assortiment van Decovuurkorven.nl
Er is gekozen voor CookKing aangezien CookKing hoogwaardige kwaliteit vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en aanverwante accessoires verkoopt zoals driepoten en bbq sets.
De hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. CookKing heeft al 30 jaar ervaring en werkt altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.
Daarnaast worden de producten handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat er extra aandacht kan worden besteed aan de kwaliteit en details. De producten van CookKing worden zo een echte blikvanger voor terras of tuin. Een welkome aanvulling dus voor Decovuurkorven.nl

Prima kwaliteit – prijs verhouding

De producten van CookKing zijn gemaakt van geweldige kwaliteit. Ben je van plan een CookKing vuurschaal te kopen dan krijg je standaard een vuurschaal van 2 tot 4 mm dik gehard staal. Een dergelijk dikke vuurschaal is bijna onverwoestbaar en staat garant voor jarenlang plezier. Daarmee zijn de vuurschalen niet te vergelijken met de goedkope vuurschalen die je ziet in de bouwmarkten. Daarnaast zijn de vuurschalen en tuinhaarden verkrijgbaar voor een prima prijs. Zo is een vuurschaal van CookKing altijd een voordelige keuze. De kleinste handgemaakte vuurschalen van 60 cm breed zijn al leverbaar vanaf slechts 59 euro.

Ruime keuze

Zo zijn alle vuurschalen leverbaar in afmetingen van 60, 70, 80 of 100 cm. Een vuurschaal van CookKing past daarom voor elk formaat tuin, terras of balkon. Daarnaast ben je met een vuurschaal van CookKing niet beperkt tot een enkel model. Er zijn verschillende modellen leverbaar zoals rond en authentiek, vierkant, hoekig en klassiek of modern. Kies uit een vuurschaal zonder houtopslag of een vuurschaal met bijpassende vonkenvanger.
Naast veel keuze tussen vuurschalen heb je nog meer keuze bij de accessoires. Deze zijn allemaal in dezelfde stijl en materialen uitgevoerd waardoor je ze uitstekend kunt combineren. Een vuurschaal,

vuurkorf of tuinhaard kun je combineren met een bijpassende deksel, vonkenvanger, grilllrooster of driepoot.

Advies en garantie.

 

Standaard levert CookKing 2 jaar garantie op hun producten. Bovendien kunnen wij het complete assortiment leveren van CookKing.
Mocht je toch nog extra informatie willen hebben of extra advies nodig hebben, stuur dan een mail naar info@decovuurkorven en wij helpen je graag verder.

CookKing-hand-gemaakt