Een tuinhaard of buitenhaard van RVS of Cortenstaal in de tuin of op het terras. Wat is er nou gezelliger dan een lekker vuurtje stoken op een koude winteravond? Met familie en vrienden kijkend naar het knetterende vuur van een cortenstaal tuinhaard op het terras of in de tuin. Met een buitenhaard van RVS maak je het een stuk aangenamer. Het zorgt bovendien voor gezellige verlichting.
Sommige tuinhaarden in ons assortiment zijn zelfs geschikt als bbq. Het smelten van een marshmallow tot aan het braden van een lekker stukje vlees.
De buitenhaard van cortenstaal of RVS wordt dan geleverd inclusief een rooster of bakplaat zodat het aanschaffen van een bbq een overbodige luxe wordt. Sommige tuinhaarden worden bovendien geleverd met een aslade.

OP ZOEK NAAR EEN ROBUUSTE tuinhaard van RVS of Cortenstaal?

Bij Decovuurkorven.nl, de leukste vuurkorfwinkel van Nederland, kun je een tuinhaard kopen in diverse vormen zoals rond of vierkant of zelfs in de vorm van een bierfust. Maar ook een stoere design FIK buitenhaard voor buiten op het terras en in de tuin.