De pizza oven PizzaCosi is de ultieme compacte pizzahoutoven! De PizzaCosi is een hout gestookte pizzaoven waarin je, net als in een steenoven, Pizza’s bakt op een stenen ovenvloer. In dit kleine wonder bak je als een echte pizzaiolo in enkele minuten super lekkere pizza’s.
Door het unieke ontwerp blijft de hitte ook aan de voorkant van de pizza langer boven de pizza hangen. Zo krijgt de pizza van alle kanten meer hitte en wordt gelijkmatiger gaar dan in vergelijkbare kleine ovens.

De oven kan wel tot 450 graden heet worden, maar let op! Voor een krokante pizza bak je op 350 graden. Je pizza is dan in ongeveer 4 minuten klaar. De PizzaCosi is gemaakt van Corten-staal en krijgt na enige tijd een roestlaag. Deze roestlaag beschermt de oven tegen verder roesten. Zo blijft de stoere uitstraling zonder dat hij een keer door roest. De oven is voorzien van een dubbelwandige stalen stookruimte en een stenen stook vloer.

De pizzaoven wordt handgemaakt in Nederland. Dit zorg ervoor dat er extra aandacht is besteed aan de kwaliteit en details. De pizza oven van PizzaCosi wordt zo een echte blikvanger voor je terras of tuin.

Jij kookt toch ook met hout? Buiten koken, oftewel outdoor cooking, is helemaal hot op dit moment. Wat is er nu leuker dan een heerlijke maaltijd voor iedereen bereiden in de buitenlucht op je eigen gestookte vuur? Zonnetje erbij en bakken maar.

Waarom PizzaCosi?

  1. Extra kwalitatief Cortenstaal
  2. Handgemaakt
  3. Industriële designlook
  4. Ambachtelijk gesmeden in Nederland

Standaard wordt de oven geleverd met een pizzasteen van 30 x 32 cm en een dikwandige 1 meter lange rookafvoer.
En ben je klaar met pizza bakken? Dan kun je dit pizza wonder daarna gewoon gebruiken als BBQ of als tuinhaard! Multi functioneel dus!

 

PizzaCosi - de ultieme compacte pizzaoven