CookKing vuurschalen vuurkorven en tuinhaarden

Bij Cookking staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking heeft al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Men werkt altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.
De producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat er extra aandacht is besteed aan de kwaliteit en details. De producten van Cookking worden zo een echte blikvanger voor je terras of tuin.

Jij kook toch ook met hout? Buiten koken, oftewel outdoor cooking, is helemaal hot op dit moment. Wat is er nu leuker dan een heerlijke maaltijd voor iedereen bereiden in de buitenlucht op je eigen gestookte vuur? Zonnetje erbij en grillen maar.

De CookKing Santos, vuurschaal Bali en Viking zijn onze toppers! Maar ook de CookKing tuinhaard Rosa of vuurkorf Ibiza is een aanrader. Daarnaast heeft CookKing een uitgebreide collectie grillplaten of driepoten voor je vuurschaal.

Waarom CookKing?

  1. Extra kwalitatief staal
  2. Handgemaakt
  3. Industriële designlook door blank staal
  4. Ambachtelijk gesmeden in Europa

AKTIE COOKKING: Nu gratis een ECO-GRILL t.w.v. 10,95 bij aankoop van een CookKing vuurschaal of terrashaard!
Wanneer je een CookKing product aanschaft, wordt de ECO-GRILL automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.
Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.