Ons sleutelwoord is ‘Specialist’, in alles wat we doen. Specialist op het gebied van onze producten. Specialist op het gebied van automatisering voor onze unieke webshops. Specialist op het gebied van logistiek om al onze bestellingen netjes en op tijd te bezorgen.
Het assortiment bestaat uit kwalitatieve, betaalbare, eigentijdse en aansprekende vuurkorven, vuurschalen, terrashaarden en accessoires.

Onze specialistische webshops hebben allemaal dezelfde kenmerken:

  • Specialisme
    Onze webshops kenmerken zich door een ruim specialistisch assortiment. Vaak uniek in zijn soort en soms is een deel van het assortiment in eigen productie gemaakt. Onze specialistische webshops richten zich dan ook op maar 1 specifieke doelgroep of artikelgroep.
  • Lokaal.
    Het RVL Webshops team werkt nauw samen met diverse (lokale) leveranciers, werkplaatsen en ontwerpers. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er authentieke, innovatieve en kwalitatieve goede producten worden ontwikkelt en geproduceerd. Door deze samenwerking met lokale ondernemers weten wij altijd de herkomst van onze producten en iedere producent heeft zijn eigen specialisme.
  • Ambachtelijk.
    Vakmanschap ligt aan de basis van onze producten. Deze worden met veel aandacht, vaardigheid en oog voor detail gemaakt en zijn geïnspireerd op zowel traditionele ambachten als state-of-the-art engineering. Onze unieke producten worden veelal ambachtelijk en kleinschalig gemaakt. Soms machinaal maar veelal ook met de hand. Hierdoor kunnen we makkelijk inspelen op directe klantbehoeftes. En kunnen we vaak maatwerk leveren en bieden dus een bijzondere service in onze webshops.

 

ONZE WEBWINKELS.