De NO-AXE aanmaakhout klover is ‘s werelds meeste makkelijke veilige manier om aanmaakhout te maken door hout te kloven zonder gebruik te maken van een bijl. De snelle houtklover is zeer gemakkelijk in gebruik. Het hakhout wordt namelijk niet meer met de handen vastgehouden, maar men slaat met een hamer. Ook klein en scheef gezaagd hout blijft door het slimme ontwerp op wonderbaarlijke wijze rechtop staan, zonder het vast te houden. Zo blijven je handen altijd buiten gevaar! De NO-AXE is exclusief verkrijgbaar bij Decovuurkorven.nl en is 100% Dutch Design & Made in Nederland¬†

DE HAMER!

Een essentieel onderdeel van de NO-AXE beleving is een goede hamer. Een hard rubber hamer met een stevige grip is een must. Zonder deze rubber grip moet je te hard knijpen in de steel om hem niet uit de hand te verliezen. Uiteraard is deze voor een zeer gunstige prijs samen met de NO-AXE te bestellen.

HET MATERIAAL!

De NO-AXE houtklover is speciaal gemaakt om als aanmaakhout klover te gebruiken en moet dus tegen een stootje kunnen. De NO-AXE is daarom gemaakt van sterk blank staal of van gegalvaniseerd staal. Deze laatste roest niet.