Nu gratis een ECO-GRILL t.w.v. 10,95 bij aankoop van een CookKing vuurschaal of terrashaard!
Wanneer je een CookKing product aanschaft, wordt de ECO-GRILL automatisch toegevoegd aan je winkelmandje.
Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Bij Cookking staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Hoge kwaliteit zorgt namelijk voor een langere levensduur en dus voor tevreden consumenten. Cookking heeft al 30 jaar ervaring met, onder andere, vuurschalen, vuurkorven, tuinhaarden en rookovens. Men werkt altijd met gecertificeerd staal met een dikte tussen 2mm en 5mm.
De producten worden handgemaakt in Europa. Dit zorg ervoor dat er extra aandacht is besteed aan de kwaliteit en details. De producten van Cookking worden zo een echte blikvanger voor je terras of tuin.

De Ecogrill is gemaakt van puur elzenhout, de basis is een deel van de stam die deels is uitgefreesd met sleuven voor zuurstof en uitsparingen voor kolen. De kolen die gebruikt worden voor de Ecogrill zijn ook afkomstig van 100% zwarte els. Zowel de basis en de kolen die gebruikt worden zijn volledig vrij van chemicali├źn. Al het hout wat gebruikt wordt is voorzien van een FSC keurmerk, wat de Ecogrill dan ook biologisch verantwoordt maakt. Van iedere verkochte Ecogrill gaat een deel van het aankoopbedrag voor herbebossing.