Iemand jarig? Iets te vieren? Verblijd het feestvarkentje met een cadeaubon van Decovuurkorven. De cadeaubon is er in verschillende prijzen en is te gebruiken als betaalmiddel bij alle aankopen uit ons gehele assortiment. Hoe het werkt? Heel simpel. De cadeaubon bevat een unieke Decovuurkorven kortingscode die je tijdens het betaalproces kunt invullen onder het kopje ‘cadeaubon inwisselen‘. Het totaalbedrag van de bestelling wordt automatisch verminderd met de waarde van de cadeaubon.

De Decovuurkorven Cadeaubon is onbeperkt geldig en je kunt hem in een keer of in delen besteden. Daarnaast kun je de cadeaubon naar je zelf sturen of direct (of op een zelf te bepalen moment) versturen naar de ontvanger. De Decovuurkorven Cadeaubon is te besteden op ons gehele assortiment.
Onderaan de pagina vind je een Saldo Checker. Veel (geef-)plezier!

Zo werkt het:

  • Je kiest en betaalt een digitale Cadeaubon, net als je anders zou doen.
  • De digitale cadeaubon krijg je in maximaal 1 uur (vaak iets sneller) in je mailbox. (We mailen naar het bij ons bekende e-mailadres.)
  • Je kunt de digitale Cadeaubon ook mailen naar diegene voor wie hij bestemd is. Of je print hem uit en geeft hem direct. De cadeaucode verzilver je in de kassa bij “cadeaubon inwisselen”.

 

 

Check je saldo wat je tegoed is van je cadeau bon.

Controleer het cadeaubon saldo